- Stor oppgave

Dalglish har ennå en stor jobb foran seg for å få samkjørt laget etter at Liverpool har hentet inn ni førstelagsspillere det seneste året. Cup-avansementene kan være til god hjelp i så måte.

I januar 2011 kom Luis Suarez og Andy Carroll, mens sommeren 2011 ble Stewart Downing, Jordan Henderson, Charlie Adam, Jose Enrique, Craig Bellamy, Sebastian Coates og Doni ervervet. Forrige uke gikk Liverpool til finalen i Carling Cup og til 5. runde av FA-cupen etter å ha slått ut henholdsvis Manchester City og Manchester United.
- Med syv spillere inn i løpet av sommeren og to i januar er det en stor oppgave, sier Kenny Dalglish til Daily Mirror.

- Hvis dere ser på laget som avsluttet kampene i begge oppgjørene, var det mange av dem som spilte, og jeg vil anta at ikke mange av dem har spilt i semifinaler tidligere.

- Selv om vi spilte uavgjort mot United i oktober, er det totalt annerledes å møte dem i et cupoppgjør på Anfield. Det var flott læring for de nye spillerne å se hva klubben står for og hva det betyr. Jeg tror alle har tjent på det.

Spørsmålet er nå hvordan spillerne vil fremsto etter en svak kamp mot Bolton og to gode opptredener mot Manchester-lagene.  Etter kampen mot Bolton gikk Dalglish ut offentlig å kritiserte spillernes innsats og innstilling.
- Jeg tror ikke vi trenger noen advarsler. Vi har alltid møtt enhver motstander med respekt. Alle vet at Premier League er vanskelig, og vi kjenner kvaliteten på lagene der.

- Det finnes ingen mindre lag for oss. Det eneste mindre lagene er de vi akkurat har møtt. De neste er de beste fordi det er de kampene som ligger foran oss. Det bør være vår innstilling og filosofi ettersom det ikke har gått så dårlig for denne klubben under tidligere regimer. Jeg ser ingen grunn til at vi skal forandre på det.

- Vi ville like å gjøre det bedre mot lagene som ligger under oss på tabellen, men vi må gjøre oss fortjent til å ta poeng fra de lagene. Hvis vi ikke spiller godt nok eller tilpasser oss godt nok, kommer vi ikke til å få så mange poeng som vi ville like.

I januar i fjor, mot nettopp Wolves, tok Dalglish sin første seier etter at han returnerte til Liverpool som manager for andre gang.