- Strålende seier for oss

Brendan Rodgers var meget fornøyd etter at Liverpool tok tre poeng borte mot West Ham. De røde er nå fire poeng etter fjerdeplassen, som følge av at de har vunnet to ligakamper på rad for første gang i 2012.

- Det var en strålende seier for oss, mente Rodgers til Sky Sports etter 3-2 mot West Ham. – West Ham har vært meget bra under Sam og jeg synes vårt lag var utmerket.

- Vi var uheldige som fikk en straffe i mot oss. Jeg vet ikke hva Joe Allen kan gjøre for å unngå det. Kanskje var det brølet fra publikum som påvirket dommeren, og jeg synes det var en veldig tvilsom avgjørelse.

- Vi har skapte mange sjanser gjennom hele sesongen, og det har vært som følge av spillet til hele laget og ikke bare av Luis Suarez, svarte manageren da det ble nevnt at Liverpool scoret tre ganger uten sin suverene toppscorer på banen. – Vi har vært nære ved å score tre, fire og fem ganger under de fleste kampene denne sesongen, men vi har ikke vært kyniske nok og heller ikke hatt den flaksen vi kunne ønske.

- Det som var det viktigste for meg i dag var at vi bare holdt det gående utover i kampen, fortsatte manageren etter at Liverpool for første gang denne ligasesongen scoret i det siste kvarteret av kampen. – Vi viste lagånd og kvalitet.