- Suárez er ustoppelig

Liverpools uruguayanske toppscorer imponerer stadig Joe Allen, og gårsdagens oppvisning på Loftus Road var intet unntak.

Der sørget nemlig Luis Suárez for 1–0 og 2–0 i løpet av kampens første kvarter, før Daniel Agger brukte pannebrasken til å sørge for at sluttresultatet ble overlegne 3–0 borte mot Queens Park Rangers.

– Vi var alle desperate etter å slå tilbake fra en skuffende kamp mot Stoke. Vi ønsket å gjøre ting riktig, og det var det vi gjorde i den første omgangen. Som et lag var vi strålende, og det er hvordan vi ønsker å spille i hver kamp, fortalte Allen til Liverpool Echo etter kampslutt.

– Når man har en spiller som Luis Suárez, kommer man alltid til å lage problemer for motstanderlagene. Når Luis spiller som han gjør nå, er han ustoppelig.

– I forkant av det første målet, da han fikk ballen, tror jeg ikke QPR innså noen spesiell fare. Men han lagde noe ut av ingenting, før han vartet opp med en strålende avslutning.

– Det forklarer hvorfor han er en angriper i verdensklasse. Han scorer mål for oss hele tiden denne sesongen, og det må han gjerne fortsette med.

Etter å ha sittet på benken de to siste kampene, fikk Allen endelig starte en kamp igjen mot Premier Leagues bunnlag. Det er han fornøyd med:

– Jeg fikk sjansen fra start, og er bare glad for å være en del av seieren. Selv om alle har lyst til å spille hele tiden, tror jeg noen ganger at en liten pause gjør godt for deg.

– Jeg har hatt litt trøbbel med bekkenet de siste ukene, men det ordnet seg heldigvis i tide til denne kampen. Jeg følte meg bra der ute.

Tross en tremålsledelse før halvtimen var passert, ble det ingen flere nettkjenninger utover i kampen.

– Det var synd vi ikke klarte å score flere mål i andre omgang, men vi trengte heller ikke å jage kampen og etterlate store rom bakover.

– QPR hadde ingenting å tape etter pause, og kastet flere spillere fremover, men vi forsvarte oss godt.

– Når man scorer tre mål på bortebane og holder nullen, er man nødt til å være fornøyd.

En virussyk Brendan Rodgers håper å bli klar til være med på onsdagens hjemmekamp mot Sunderland. Pressekonferansen i forkant av den kampen, som skulle finne sted på Melwood i dag, er allikevel avlyst som følge av sykdommen.

Colin Pascoe, som også har fått kjenne på viruset i laget, reiste adskilt fra troppen tilbake fra hovedstaden, for å ikke risikere at flere i skulle smittes.

– Alle ble overrasket da vi hørte nyheten om at manageren var syk og ikke ville være til stede på kampen, men vi løste det så godt vi kunne, sa Allen.

– Vi har et utrolig støtteapparat her, som er kapable til å tre inn i Brendans rolle om nødvendig. Som et lag ønsket vi et positivt resultat for alle sammen.

– Colin sørget for de siste forberedelsene før kampen, men fordi han heller ikke følte seg særlig bra, tok Mike (Marsh) for seg pausepraten. Både Colin og Mike hjalp oss med å få jobben gjort.