- Suarez er klar

Luis Suarez ser bra ut på trening, og vil kunne bli involvert i kamp tidligere enn forventet. Utmerkelse for Carra. Speidere har funnet ny jobb.

Luis Suarez returnerte til Melwood på mandag, og kan bli kastet inn allerede til kveldens kamp mot Gomel.

- Han hadde en liten pause etter forrige sesong, og har spilt for Uruguay i treningskamper og i OL. Han har kommet tilbake, og har sett veldig bra ut de siste dagene. Jeg har ingen bekymringer når det kommer til spillere som Luis. Han hadde sin pre-season, det var bare ikke med oss. Vi vet han har klasse, og han ser frisk og sterk ut. Han vil bli klar.

- Jeg var en av managerene som tenkte OL ville være en fordel for spillere. Mesteparten kom tilbake samtidig, men med OL måtte du ha arbeidet der heller enn med oss. Det var en mulighet for de spillerne til å komme tilbake i enda bedre stand, fordi de har spilt flere kamper av betydning.

Utmerkelse for Carra
Roy Evans vil før kveldens kamp gi Jamie Carragher en utmerkelse for bragden med å nå 700 kamper for de røde. Dette vil skje på Anfield like etter at oppvarmingen er ferdig.

Speidere i ny jobb
Steve Hitchen og Stuart Webber jobbet i Liverpool FC som sjefsspeider og med rekruttering til akademiet under Damien Comolli. Da franskmannen fikk sparken, mistet også disse to jobben.

Nå har duoen fått seg ny jobb i Queens Park Rangers, melder The National.