- Suarez lar seg ikke psyke ut

Luis Suarez er aldri unna nyhetenes sentrum, det være seg på den ene eller andre måten. Motstandere synes alltid å prøve å hisse ham opp, men Brendan Rodgers mener det er til fånyttes.

- Jeg tror ikke det er mulig å fyre opp Luis, forklarer Rodgers. – Da jeg var i Swansea og vi reiste til Liverpool sa jeg til spillerne at «dette er en karen som er en plageånd, men han er en plageånd fordi han er en toppspiller. Han er en virkelig trussel i og rundt straffefeltet, slik at dere må være forsiktige».

- Andre manageren har prøvd å psyke ham ut og påvirke dommere, men det gjør ham bare sterkere. Det er bare å se hvor stabilt han presterer og målene han scorer.

- Det ville være bedre for dem å ikke si noe. Støtten han får fra meg blir bare enda sterkere når jeg ser hvor ærlig han er og hvordan supporterne og spillerne virkelig står bak ham.

- Jeg kan huske jeg leste noe fra en journalist i Nederland da han først kom at han er en spiller som alltid vil skape ulike meninger. Hvis han spiller for ditt lag vil folk elske ham, men han vil alltid få noe pepper fordi han er en spiller i verdensklasse, fortsetter Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Du kan se på sist helg med spillere jeg vurderer som gode profesjonelle i Angel Rangel og Phil Neville. Angel Rangel ble gitt gult kort mot Manchester City for å ha filmet og jeg arbeidet sammen med ham i Swansea i to år. Han er en av de mest ærlige menneskene jeg har møtt i mitt liv. Phil Neville spiller for Everton, han er 35 år og du vil betegne ham som en ærlig yrkesspiller, men han fikk også advarsel for filming etter at hans manager hadde holdt et flammende innlegg når det gjaldt filming. Og så hadde du episoden med Fernando Torres, som fikk sin andre advarsel for å ha filmet.

- Forhåpentligvis vil ikke folk fortsette å baktale Luis Suarez, bare fordi han er et lett mål. Folk må se på seg selv og sine egne spillere og forstå at dette er en del av spillet.

- Det betyr ikke at du er en som  jukser. Det er klart at vi liker det ikke når det er åpenbart og vi må fortsette å kjempe for å bli kvitt det, men folk ser det også som en del av fotballen.