- Suarez må bære byrden

Brendan Rodgers innrømmer at det kan bli vanskelig å beskytte Suarez fremover ettersom Liverpool kun har en seniorspiss tilgjengelig. Har ikke vurdert å hente Carroll tilbake.

Brendan Rodgers kan komme til å benytte Luis Suarez mer enn planlagt etter at Fabio Borini blir ute i tre måneder med et brudd i foten.
 - Jeg har hvilt ham et par ganger, vel vitende om spillergruppen vi har og kampene vi har, i forsøk på å prioritere, men akkurat som med andre spillere ønsker han å spille hvert minutt i hver kamp, sa Brendan Rodgers til pressen tidligere i dag.

- Det er noe jeg må vurdere. Det viktigste er å vinne kamper, og det er noe vi har behov for å gjøre. For å klare det så ofte som mulig kan jeg trenge de beste spillerne på banen.

- Luis vil helt sikkert like å spille tre kamper i uken, men jeg må ta vare på ham fordi det fortsatt er mange kamper å spille frem til januar. Hvis vi skulle bringe inn noen i januar, er det ikke sikkert det blir 1.januar, så det er noe vi jeg må vurdere. Vi må håndtere troppen.

Brendan Rodgers har ikke tenkt tanken om å hente Andy Carroll tilbake fra låneoppholdet i West Ham i januar.
- Det er noe jeg ikke har vurdert for å være ærlig. Andy har gått ut for å få kamper. Vi har folk som ser på når han spiller. De rapporterer tilbake om hvordan han gjør det.  Men med Fabios skade nylig, vil vi se på det fremover.

Liverpool må lide for at de ikke fikk inn nok forsterkninger i sommer.
- Det har skjedd, så vi må håndtere det. Jeg kommer ikke til å gråte over det. Vi har andre spillere som kan være i stand til å være fleksible på laget. Det er flott for meg å se unge spillere: Adam Morgan scoret et par fremragende mål for reservene, mens Samed Yesil er en målscorer.  Det er bare snakk om å veie opp om de kommer inn eller ikke. Ikke alle unge spillere kan spille. Dette er en tøff liga, og min å jobbe er å pleie talentet, ikke ødelegge det.

Luis Suarez har fått kritikk både fra FIFAs visepresident Jim Boyce og Arsenal-forsvarer Laurent Koscielny denne uken.
- Det er slik konstant for ham. Folk hopper på lasset, og jeg er sikker på at de vil fortsette med det. Jeg har hatt mulighet til å jobbe med Luis hver dag og se hvilken karakter han er. Han har fått mye negativ pressedekning nylig. Det er ikke mange spillere som er involvert i like mange hendelser som ham innenfor straffefeltet. Jeg forstår mentaliteten til spillere i Sør-Amerika og Europa i forsøk på å få straffespark på ferdigheter.

- Det var interessant å registrere fra i forrige kamp mot Stoke at vi i dette landet er fornøyd med en spiller som tydelig stempler en spiller i brystet, mens alt snakket handler om at Suarez filmer straffefeltet. Jeg synes det er utrolig.