- Supporterne er briljante

En småsyk og blek Jordan Henderson klarte å imponere mange kritikere i løpet av en drøy time mot Queens Park Rangers.

– Det var nesten så jeg ikke kunne spille. Jeg hadde magetrøbbel og var dårlig lørdag kveld, noe som er ganske uvanlig for meg da jeg aldri pleier å være det. Jeg dro på meg smitten som sjefen og et par andre hadde fått, men jeg elsker å spille fotball og jeg ønsker å spille hver eneste kamp jeg kan få for denne klubben, forklarte Henderson, ifølge Liverpoolfc.com.

– Det er hard kamp om plassene her, så når du først får en sjanse til å vise deg frem, kan du ikke la noe stå i veien. Jeg var glad for å kunne spille.

Unggutten fra nordøst innrømmer at det ble tatt en sen avgjørelse om han i det hele tatt var i stand til å spille kampen.

– Trenerne ba meg om å kjenne hvordan ting gikk under oppvarmingen. Jeg følte meg ok, så jeg holdt ut én time i kampen, noe jeg er fornøyd med.

– Jeg fikk en tekstmelding fra pappa der det stod at jeg så blek ut da jeg ble byttet ut, men jeg føler meg grei og er forhåpentligvis klar til neste kamp mot Sunderland.

22-åringen mottok høylytt applaus fra Liverpool-seksjonen på Loftus Road da han ble byttet ut i det 64. minutt, og vil gjerne takke fansen:

– Supporterne våre er briljante. De reiser i hopetall til hjemme- og bortekampene, og vi setter virkelig pris på det. De er veldig engasjerte og vi er svært fornøyde med å kunne vinne for dem.

Han syntes det var viktig å glemme Stoke-tapte før kampen i London.

– Mange kunne se at vi la inn en skikkelig innsats mot QPR. Vi spilte veldig god fotball til tider, forsvarte oss veldig godt, scoret noen flotte mål, så totalt sett er vi fornøyde.

– Det er alltid deilig å slå tilbake med en seier etter et tap.

– Vi må bare fortsette å jobbe hardt og fortsette utviklingen. Jeg er sikker på at vi bare blir bedre og bedre. Vi må bare ta kamp for kamp, og prøve å holde på vinnermentaliteten.

Som sin jevnaldrende midtbanekollega, er Jordan Henderson svært glad for å kunne spille på samme lag som Luis Suárez.

– Luis er briljant. Han er briljant hver eneste dag på trening og briljant i hver eneste kamp. Det er en ren nytelse å spille med ham.

Liverpool åpner det nye året mot Hendersons tidligere klubb på onsdag, og han håper på startplass mot sitt favorittlag.

– Det er nok en viktig kamp for oss mot Sunderland, som han gjort det ganske bra i det siste med seier over Manchester City.

– Sunderland vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt, men vi har god tro på at vi kan gjøre det bra mot dem og få et godt resultat.