- Synd sesongen snart er over

Andy Carroll sier han trives som aldri før hos Liverpool og ville gjerne at sesongen kunne fortsette. Glen Johnson tror den store angriperen har en god sjanse til å komme med til Euro 2012.

- Det var herlig, sier Andy til The Guardian om 4-1 seieren mot Chelsea, hvor Liverpools nummer ni ble kåret til banens beste. – Som en vil kunne se av mitt spill har jeg trives en stund nå, også på trening og ellers.

- Det er synd at sesongen snart er over. Det ville vært fint om jeg kunne bli med til EM, men vi har en kamp igjen og vi får se hva som skjer etter det. Du kan se at jeg nå har mer selvtillit ute på banen, og jeg føler jeg har fått vist det i de siste par kampene.

- Jeg har alltid hatt troen på at jeg ville spille bra, men jeg trengte bare å få det til i flere kamper. Jeg har gjort det bra på trening og alle guttene trives sammen. Vi har holdt sammen.

- Kenny har vist meg stor tillit. Jeg har ikke hatt den beste sesongen, men han har stått bak meg og forsvart meg.

- Jeg har tro på at jeg kan gjøre det bra hele tiden, og ikke bare i de to siste kampene. For å være ærlig synes jeg også jeg har gjort det bra i andre kamper, men det handler ikke bare om meg men om laget.

- Fansen var glimrende. Vi tapte i helgen og jeg visste ikke hvordan det ville bli, men fra avspark av var det fantastisk. Det var herlig å høre de synge mitt navn, nå kan jeg ikke vente til at neste sesong skal begynne.

Lagkamerat Glen Johnson tror imidlertid at Andy vil få mer spilletid denne sommeren: - Jeg tror definitivt at Andy nå har sørget for at han er aktuell for troppen til England. Andy har vært fantastisk de siste ukene, og mot Chelsea var han umulig å håndtere for to store midtstoppere. Han ser kjappere ut og arbeider mye hardere.

- Du kunne se at John Terry til tider var livredd. Andy er en kraftig plugg, men han er også god med ballen. Han vil skremme mange forsvarspillere.