- Takk til alle

Steven Gerrard takker fotballsupportere England rundt for støtten de har gitt Liverpool FC etter offentliggjøringen av rapporten til Hillsborough Independent Panel.

På flere fotballstadioner i England ble det i helgen avholdt ulike markeringer for å vise respekt overfor de 96 som omkom på Hillsborough i 1989 og for å gi støtte til Liverpool by. Blant annet ble «You’ll Never Walk Alone» spilt flere steder. Under Liverpools kamp på Stadium of Light ble det flagget på halv stang. Sunderland kom også med en støtteerklæring over høyttaleranlegget.

- På vegne av klubben vil jeg takke alle i byen, både røde og blå, og alle rundt om i landet for å støtte vår klubb og våre fans, sier Steven Gerrard til Liverpool Echo.

- Det har vært blandede følelser siden rapporten kom ut. Vi er meget glad for gjennombruddet, men det bringer frem minner fra alle disse årene tilbake.

- Det ville ha vært meget bra å ha tatt tre poeng og dedisert den til supporterne, men alle supportene som så kampen bør være stolt av lagets innsats.