- Tapet for Arsenal ga oss en knekk

Luis Suarez mener at Robin van Persies vinnermål på overtid da Arsenal slo Liverpool 2-1 på Anfield ga Liverpools spillere en psykisk knekk. Spissen tror at de svake resultatene etter den tid skyldes nettopp dette tapet.

Kenny Dalglish sitt mannskap har vunnet bare en ligakamp etter tapet for Arsenal i begynnelsen av mars.

- Problemene kan føres tilbake til den dagen. Det var en nøkkelkamp, og dette tapet gikk virkelig inn på oss. Hadde vi slått The Gunners kunne alt ha sett annerledes ut, siteres Suarez i Daily Mail.

- Vårt mål for denne sesongen var å vinne trofeer og kvalifisere oss for Champions League. Den første delen av målsettingen har vi innfridd, men vi har feilet når det gjelder den andre drømmen. Ingen ville ha trodd at vi skulle tape for QPR og Wigan.

- Hva som har gått galt? Vi har på utrolig vis tapt i sluttminuttene av kamper. Skader har også påvirket situasjonen.

- Vi er forbannet på oss selv i troppen nå, og vi ønsker virkelig å vinne mot Newcastle på søndag. Vårt mål er å komme så høyt som mulig på tabellen og kjempe for å vinne FA-cupen.

- Å vinne to cuper er det beste vi kan gi fansen som krevde at vi skulle spille i Europas største klubbturnering. Det er alltid press på oss, for Liverpool er forpliktet til å vinne alle kamper og ligge høyt på tabellen.

- Det blir en spesiell kamp for Andy Carroll på søndag. Han må bevise sine kvaliteter, og jeg tviler ikke på at han vil gjøre akkurat det. Andy er en stor spiss, men det er ikke lett å hanskes med presset når du er ung. Jeg erfarte det samme i den første tiden min både i Ajax og Liverpool. Andy jobber veldig bra på trening. Han scorer mål hele tiden, og jeg blir veldig glad om han gjør det på søndag også, selv om jeg ikke tror han vil feire scoringen om det skjer.

- Det blir ikke enkelt i Newcastle. Få trodde at de ville ligge på sjetteplass, med en sjanse til å spille i Europa League neste sesong. Men de har gjort seg fortjent til suksessen de har hatt.

- Men nå ønsker vi å gjenvinne vår stolthet etter flere tap. Vi må gi fansen noe å glede seg over igjen, avslutter Suarez.