- Tapet mot Villa kan bli vårt beste resultat

Liverpools manager håper at den svake kampen mot Aston Villa kan være den påminnelsen hans lag behøvde før juleprogrammet. Respekterer Stoke. Sliten Joe Allen med bekkenproblem.

- Det viktigste for oss fremover er stabilitet, fortalte Brendan Rodgers til pressekorpset på Melwood i dag.

– Totalt sett vil jeg hevde at vi har vært ganske stabile de siste par månedene, og derfor var kampen mot Aston Villa ekstra skuffende. Vi gikk til det oppgjøret med stor selvtillit, men gode spillere slår tilbake og det var hva vi gjorde mot Fulham.

- Tapet mot Aston Villa kan vise seg å bli vårt beste resultat denne sesongen. Den viste at dersom du ikke arbeider med den nødvendige intensiteten, da blir du straffet i denne ligaen. Spillerne vil ha lært av dette.

- Jeg har alltid hatt respekt for Stoke, fortsatte Rodgers med tanke på kampen mot Stoke 2.juledag. – De har et lag med storvokste spillere som er fysisk sterke, hvor de er godt organiserte både på dødballer og under åpent spill. Dette er imidlertid et fysisk spill, og de har gode spillere som kjemper hardt men også kan spille god fotball.

- Mot Fulham greide vi å kvele deres spille både med og uten ball. Vi scoret mål og jeg har hele tiden hatt tro på at flere enn Luis Suarez ville bidra med scoringer. Vi er det laget som har flest skudd mellom stengene i Premier League og det var bare et spørsmål om å få til avslutningene bedre. Det har gitt oss en god plattform foran 2013.

- Jeg følte det var riktig tidspunkt å hvile Joe, forklarte Brendan Rodgers om valget å ta ut Joe Allen og Raheem Sterling fra startoppstillingen mot Fulham. – Dette har vært et år som har krevd mye av ham med tre kamper i uka over lengre perioder. Han har i tillegg hatt et lite problem med bekkenet. Det er det samme med unge Raheem. Når han kom inn mot Fulham synes jeg han virket veldig frisk og opplagt, og kanskje har det også tatt vekk en bør fra skuldrene hans at han nå har skrevet under en ny kontrakt.

For øvrig kunne manageren melde at det ikke var noen nye skader i troppen. Han ble ikke spurt hvordan det lå an med Fabio Borini og spissens muligheter til å komme tilbake på banen før året er omme.