- Ting tar tid

Kenny Dalglish slår fast at det tar tid å bygge et suksessfullt fotball-lag.

- Alt skal skje straks nå til dags. Du har sosiale medier der ting skjer i nuet. Stiller du et spørsmål, får du svar umiddelbart. Alt skal skje umiddelbart. Til og med kaffe skal være ferdig med en gang. Slik er kravene nå til dags, uttaler Liverpool-manageren til Press Association.

- Det som ikke har endret seg i denne klubben er spillernes higen etter fremgang. Det er hva vi forsøker å få. Jeg tror ikke det er gjort over natten, og det kommer ikke til å bli gjort via Twitter. Det vil bli gjort ved hjelp av hardt arbeid. Det er hva vi forsøker å gjøre, fortsetter han.

- I fotball får du ikke suksess umiddelbart. Det kan du bare glemme. Spillerne vant Carling Cup fordi de fortjente det, og det var fantastisk. Men vi sier oss ikke ferdig med jobben vår av den grunn. Vi ønsker å nå så langt som mulig som klubb. Vi vil ikke la ligacupen komme i veien for noe, og det har den heller ikke gjort.

- Det stilles krav til folk i alle yrker, uansett hva du jobber med. Når du taper kamper, vil du heller ikke få skryt. Men vi blir aldri revet med når vi vinner en kamp, og vi går ikke med selvmordstanker fordi om vi taper. Vi må sette ting i perspektiv. Vi analyserer det som skjer profesjonelt, og i tillegg til å analysere spillet analyserer vi også oss selv.

- Vi akter å jobbe sammen for å finne en løsning, og for øyeblikket jobber alle skikkelig hardt. Spillernes streben etter å rette på tingenes tilstand kan vi ikke klage på. Vi kan ikke annet enn å gjøre vårt beste, og så får vi se om hellet snur for oss.

- Vi må bare fortsette å tro på det vi driver med. Vi kan ikke trylle, men spillerne har et sterkt ønske om å nå sine mål. Vi må kontrollere disse sterke ønskene, og sørge for at vi ikke legger for mye press på oss selv.

- Jeg tror du undergraver spillerne dersom du sier at de har spilt ganske bra i alle de seks siste kampene. Men du kan si at de har prestert ganske bra i alle bortsett fra en. Den mot Wigan.