- Topp fire må være målet

Jamie Carragher sier at en plass blant topp fire må være det overordnede målet for Liverpool også sesongen 2012/13. Midtstopperen anser det som urealistisk å vinne ligaen.

- Vi vant et trofé og kom til en cupfinale, så i de nasjonale cupene hadde vi en fantastisk sesong, men prestasjonene i ligaen var som vi alle vet skuffende, siteres Carragher av Daily Mail.

- Vi skjønner alle nå hvor viktig Champions League er. Det er der vi må komme med, men vi er ikke der nå. Liverpool-fans ønsker trolig ikke å høre dette, men det er en prestasjon å komme blant topp fire. Det er andre tider nå.

- Jeg har spilt på laget i 15 år, og vi har kun vært tittelutfordrere et par ganger i løpet av den tiden. Det er selvsagt ikke slik vi hadde ønsket det skulle være, og ikke godt nok for oss. Men for øyeblikket tror jeg ikke noen i klubben tenker på ligatittelen. Vi må tenke på topp fire først.

- Vi må forsøke å komme inn blant topp fire igjen så raskt som mulig, og så snart vi har sementert en plass der, er vi etablerte igjen og kan forsøke å kjempe om ligatittelen slik vi gjorde under Houllier og Benitez. Vi var med i Champions League et par sesonger, og kjempet deretter om å vinne i ligaen, men nådde ikke helt opp. For øyeblikket må oppgaven være å komme inn blant topp fire igjen.

- Vi er ikke den type klubb som kan gå ut og bruke £200M slik som Manchester City og Chelsea kan, og dermed nærmest være garantert en god sjanse til å vinne tittelen. Vi må bygge litt saktere enn det. Neste steg for oss må derfor være å komme med i Champions League, og det tror jeg vi vil klare.

- Det er sykluser innen fotballen, og vi vil komme med i Champions League og kjempe om tittelen igjen med tiden. Selv har jeg vært nær et par ganger, og forhåpentligvis kan vi i fremtiden ta det siste steget.

- Jeg føler med Kenny, for han elsker klubben, men slik er fotballen. Han vet bedre enn meg at når resultatene ikke er så gode som eierne forventer så vil manageren måtte betale for det. Men vi er egentlig sammen opp dette. Det er troppen som ikke har prestert godt nok for ham egentlig. Dessverre er det manageren som må ta støyten.

- Forventninger er en del av det å lede Liverpool. Det er en av de største jobbene som finnes, og det følger et stort press med en slik jobb. Det er en prestisjefull jobb, så jeg er sikker på at det vil være flere som er interessert i den. Til syvende og sist er det eierne som må ta avgjørelsen om hvem de vil ansette.