- Tredjevalg på venstre back

Mike Marsh er imponert over Jack Robinson, men det er vanskelig for unggutten å slå igjennom ettersom han er klubbens tredjevalg på venstre back.

Jack Robinson ble nylig hentet inn i Englands U21-landslagstropp.
- Jeg er henrykt. Jeg er overrasket over at han ikke var i den opprinnelige troppen. Jeg spurte ham i helgen hvorfor han ikke var der. Han var ikke sikker. Da vi kom på trening på onsdag, fikk jeg beskjed om at han var tatt ut. Jeg synes det er en belønning ettersom han har spilt meget bra. Vi hadde en kamp i forrige uke da vi spilte hjemme (mot Udinese), og han gjorde det meget, meget bra, sier Mike Marsh til Liverpoolfc.com.

- Han har vært utmerket. Når han har fått mulighet til å spille, har han tatt vare på den. Det er vanskelig for Jack for tiden ettersom han er bak Glen Johnson, som har vært enestående, og Jose Enrique, som har en skade. Han er nummer tre i rekken for øyeblikket, men han tar vare på sjansene når han får dem.

Dette er muligheten for Jack til å vise seg frem?
- Ja, jeg vil tro det. Glenn mer naturlig posisjon er høyre back, men han har begynt sesongen på venstre back. I alle kampene han har spilt, har han vært fantastisk. Det er vanskelig for Jack å slå seg inn, men med kamper i ligacup og Europa League har han fått muligheter og gjort det meget bra.