- Uaktuelt å forandre måten vi spiller på

Kenny Dalglish uttaler at det er uaktuelt å forandre måten laget hans spiller på, selv om Liverpool kun har gjort 30 mål på 26 ligakamper denne sesongen.

- Å vinne på en dårlig dag handler om når du ikke spiller opp mot ditt beste, eller du er redusert til ni eller ti spillere, og du legger deg bakpå for å forsvare deg og du må klarere langt for å få litt pusterom. Jeg ønsker at vi fortsetter å spille på en måten vi har spilt på frem til nå. Dersom vi virkelig må gå i kjelleren, er jeg sikker på at vi er i stand til det, uttaler Dalglish til Press Association.

- Mediene virker besatt av hvor mange mål vi har scoret. Vi har gjennnomgått dette, og sagt alt vi kan si. Vi vil fortsette å gjøre det vi gjør best, og det er å spille på samme måte som vi trener. Spiller vi på samme måte som vi trener, vil vi få vår belønning til slutt, konkluderer Liverpool-manageren.

- Vi var svært skuffet rett etter tapet for Arsenal, men når du setter deg ned og analyserer kampen ser du at spillerne ikke kunne ha gjort så mye annet enn det de gjorde. Vi føler ikke vi trenger å gjenta noe av det vi sa etter kampen. Fortsetter vi å spille slik som vi gjorde mot et kvalitetslag denne gangen, vil vi vinne flere kamper enn vi taper.

Mange har rettet en kritisk pekefinger mot Luis Suarez den siste tiden, og påpekt at han ikke er effektiv nok foran mål. Uruguayaneren har gjort 10 mål på 26 kamper denne sesongen, og 14 mål på 39 kamper siden han kom til klubben i januar i fjor.

- Det er mange bevis på at Luis kan sine saker. Vi vet hva han er i stand til. Jeg tror alle vet det, og jeg tror ikke vi mangler bevis på at han er en fantastisk fotballspiller, sier Dalglish om den saken.