- Undervurderer ikke Gomel

Liverpool er store favoritter til å gå videre til playoffrunden i Europa League, men Jordan Henderson tar ikke lett på oppgjøret mot FC Gomel.

Liverpool møter hviterussiske FC Gomel på Central stadion i morgen kveld. Jordan Henderson sier de røde ikke vil ta lett på oppgaven.

- Ingen kommer til å undervurdere dem. Alle vet hvor vanskelig kampen kommer til å bli. Vi må ha den rette tilnærmingen og gjøre det vi må, sa Jordan Henderson på en pressekonferanse i Gomel, ifølge Liverpoolfc.com.

Gomel vant 6-0 og 4-0 mot Vikingur fra Færøyene i 1.kvalifiseringsrunde. Deretter ble det 2-0-seier borte og 0-1-tap hjemme mot makedonske Renova. Hviterusserne ligger for tiden på 3.plass i den hjemlige serien.
- Vi har hørt om Gomel. Vi vet at de har spilt fire kamper i denne turneringen og bare sluppet inn ett mål, så det virker som de har et brukbart forsvar, men vi er ute etter å bryte ned forsvaret deres.

- Det kommer til å bli en vanskelig kamp, men vi må gjøre det vi kan best, forbli fokusert, sørge for at vi har den rette tilnærmingen, jobbe hardt og forhåpentligvis kan vi få et godt resultat her.

Bortekampen mot FC Gomel blir Liverpools første offisielle kamp for sesongen. Liverpool kom hjem fra Nord-Amerika på søndag, men Henderson mener de røde er klare for utfordringen.

- Jeg tror alle ser frem til den første kampen. Det var en god reise hit. Nå er vi klare til å trene på stadionet.

- Jeg tror ikke kampen kommer for tidlig. Vi har alle jobbet med kondisjonen, og jeg tror vi kommer til å gjøre det i kampen. Vi har alle gjort det den seneste uken eller to på trening, så vi skal være klare for i morgen.

- Treningene har vært veldig gode etter at vi kom tilbake. Vi har spilt et par kamper og spilt god fotball. Vi trives virkelig på treningene, så nå må vi bare få det til i kamper. Forhåpentligvis kan vi få til noen gode prestasjoner.

Henderson fikk spørsmål om hva som er en realistisk målsetting for Liverpool kommende sesong.

- Vi må ta hver kamp som den kommer. Jeg tror ikke vi har en total målsetting for øyeblikk. Vi har en ny manager, så vi må bare ha fokus på hver kamp og vinne så mange som vi kan. Hvor Liverpool havner ved slutten av sesongen vil reflektere hvor bra vi har gjort det.