- Utvisningen var feil

Daniel Agger bedyrer at han aldri skulle blitt utvist mot West Bromwich, etter at han fikk marsjordre av dommer Phil Dowd 13 minutter ut i annen omgang.

- Utvisningen var selvsagt feil. Men dommere er bare mennesker. De gjør feil de også, sier Agger til ESPN.

- Jeg var uheldig som ble involvert i en av feilene som ble gjort. Det er frustrerende, men det er en del av spillet. Jeg har sett situasjonen om og om igjen på TV, og det er ingen kontakt. Men dommeren tok avgjørelsen, og vi kan ikke forandre på det, fortsetter dansken.

- Jeg vet vi kan slå tilbake etter dette, sier Agger om 3-0 tapet for West Bromwich.

- Jeg syntes vi kontrollerte kampen før utvisningen. Vi var inne i en god periode, holdt på ballen og skapte sjanser. Utvisningen endret kampen.

- Alle er frustrerte. Jeg syntes ikke det var noe rettferdig resultat. Det var ikke noe fornuft i det resultatet. Men slik er fotballen, og slike ting skjer.

- Vi må stå på videre. Vi viste glimtvis den fotballen vi ønsker å spille. Manageren sa det samme etterpå – vi kontrollerte kampen, skapte noen sjanser og var litt uheldige med noen dommeravgjørelser.

- I Liverpool vil du hele tiden ha søkelyset på deg. Men det er ingen grunn til panikk. Jeg synes Premier League blir bedre og bedre, og vi vil alltid stå foran tøffe kamper.