- Vanskelig kamp

Henderson har startet to av tre Europa League-kamper denne sesongen, og midtbanespilleren ser frem til en ny mulighet mot Anzhi. Han vet det blir en vanskelig kamp i Moskva.

Nyrike Anzhi Makhachkala har spillere som Samuel Eto’o og Lassana Diarra i troppen. Jordan Henderson er klar over hvilken trussel den nyrike russiske klubben kan utgjøre.
- Jeg tror det kommer til å bli en vanskelig kamp for oss, sier Jordan Henderson til Liverpoolfc.com.

- Vi fikk et godt resultat mot Anzhi hjemme, men vi så at de har et godt lag. Vi har ferdigheter til å få med oss et godt resultat derfra.

- De har noen meget gode spillere som kan forandre en kamp meget fort. De kontrer meget bra til tider, så vi må være klar over det. Det handler mer om hva vi gjør, så vi må være fokusert og sørge for å gjøre en skikkelig jobb.

- Forhåpentligvis får jeg en mulighet til å spille. Jeg må ta vare på alle muligheter som kommer, så forhåpentligvis vi dette bli enda en.

- Manageren har fortalt meg at jeg må fortsette å jobbe hardt, kjempe om plassen min på trening og jeg må ta vare på muligheten når jeg får den. Jeg håper å gjøre det i morgen.

Liverpool har scoret åtte mål på tre kamper, og det er bare FC Dnipro og Lyon som har funnet veien til nettmaskene like hyppig i årets turnering.
- Det er en stor turnering. Alle ønsker å gjøre det bra. Vi har gjort det bra så langt, så forhåpentligvis kan vi ta et nytt, stort steg i morgen.

- Vi har fokus på denne kampen. Ingen tenker på Chelsea. Vi skal gi 100 prosent.

Henderson spiller normalt sentralt på midtbanen, men mot Swansea i Capital One Cup ble han benyttet på høyrebacken.
- Jeg spilte høyreback forrige uke, og jeg trivdes med det. Jeg har spilt der en eller to ganger tidligere, så jeg visste hvordan det er å spille i den posisjonen. Vi hadde gått gjennom det på trening i løpet av uken også, så jeg kom greit fra det. Det er bare en ny posisjon jeg kan spille i.