- Veldig skuffet

Joe Allen møtte gamle lagkamerater i Swansea, men kvelden ble ikke slik han og Liverpool ønsket. Michael Laudrup meget fornøyd etter historisk seier for gjestene.

- Vi er veldig skuffet, erkjente Allen til Liverpools hjemmeside etter 1-3 mot Swansea og exit i Ligacupen. – Vi gikk til kampen som regjerende mester, vi var sultne og fast bestemte på å ta oss til neste runde. Det var tydeligvis ikke ment slik.

- Vi kom ikke skikkelig i gang før vi lå under med to mål, fortsetter Joe Allen.

– Det er synd, hadde vi hatt noen flere minutter å gå på tror jeg vi kunne ha fått utligningen og ekstraomganger. Tiden løp imidlertid ut for oss og vi greide ikke å ta vare på de sjansene vi fikk.

- Det var fint å møte gode venner som jeg har i Swansea, men det er en kamp jeg virkelig ønsket å vinne med Liverpool.

- Det er lett å si nå som vi er slått ut, men ligaen er øverste prioritet for alle lag og det gjelder også oss. Nå venter en ny stor kamp på Anfield (mot Newcastle), og det er en vi ser fram mot med tanke på å slå tilbake ved å ta tre poeng.

Ikke uventet var Michael Laudrup meget fornøyd med at hans disipler hadde ført Swansea til kvartfinale i Ligacupen for første gang i klubbens historie.

- Jeg synes vi fortjente å vinne og det er ikke veldig ofte du kan si det som manager etter å ha spilt på Anfield mot Liverpool.

- Å vinne på Anfield er stort og kanskje er det riktig, fortsatte dansken på spørsmål om dette var hans største seier etter å ha blitt manager i Swansea. – I 80 minutter spilte vi en meget god kamp og hadde noen glimrende kontringer. Det var artig å se på.

- Det er første gangen klubben har kommet så langt i denne turneringen og det er en stor prestasjon.