- Vi blir bare sterkere

Jonjo Shelvey og Joe Cole ble dagens menn for Liverpool tilbake i østkanten av London, da de stod bak målene som snudde 1-2 til 3-2 og tre viktige bortepoeng.

Innbytter Joe Cole satte pent inn 2-2 etter en strålende pasning av Raheem Sterling, et snaut kvarter før slutt og da lite tydet på at Liverpool skulle snu kampen. En herlig fulltreffer fra Glen Johnson ga en tidlig ledelse, men et aggressivt West Ham kom tilbake mot slutten av 1.omgang ved straffespark av Mark Noble og selvmål av Steven Gerrard. Tre minutter etter utligningen var Jonjo Shelvey fremme på et overlegg fra den andre innbytteren Jordan Henderson, og en presset midtstopper James Collins satte ballen i eget nett.

- Det var veldig viktig for oss å ta tre poeng, sa Joe Cole til Sky etter kampslutt. – Det er alltid hyggelig for meg å komme tilbake hit og jeg har scoret noen mål mot West Ham, men det viktigste var at vi vant.

- Jeg fikk en fantastisk pasning fra Raheem Sterling i forkant av scoringen. Han er et utrolig talent som har alt foran seg. Han er i den rette klubben, han har debutert for England og han er en av en hel gruppe med herlige unge spillere.

- Jeg sier det var mitt, gliste Jonjo Shelvey etter at han var involvert i seiersmålet. – Jeg har spilt i spissrollen tidligere mot Young Boys og du spiller der du blir tatt ut, dette dreier seg om laget.

- Jeg tror dette kan bidra at vi får enda et løft. Vi har en ny manager denne sesongen som vil at vi skal spille på hans måte og det vil ta tid, men vi vil bare bli sterkere framover.