- Vi er ikke milevis unna

Steven Gerrard tror ikke Liverpool ligger milevis på etterskudd i forhold til de andre toppklubbene i England, og lagkapteinen har håp om en topp fire-plassering i årets Premier League.

- Jeg tror ikke vi er milevis bak de andre. Vi må være realistiske. Vi kom på 8.plass i ligaen i fjor, men vi kom til to store cupfinaler, noe som viser at vi har et godt lag som kan konkurrere med hvem som helst når vi har dagen, uttaler Gerrard til Sky Sports News HD.

- Dersom vi klarer å bli mer stabile tror jeg vi kan havne høyere på tabellen enn i fjor. Hvem vet hva som er rundt neste hjørne? Personlig tar jeg en kamp om gangen, og forhåpentligvis kan jeg realisere drømmen om å vinne Premier League før jeg legger støvlene på hylla, og da er jeg også realistisk.

Gerrard har spilt under seks ulike managere i Liverpool. Nå er det altså Brendan Rodgers som er sjefen.

- Han er selvsagt annerledes enn de andre. Alle managere er ulike. Nå har vi også en ny trenerstab, så ting vil selvsagt være annerledes. Men det er ikke snakk om drastiske endringer.

- Alle managerne jeg har jobbet under har forsøkt å spille fotball på det som er den rette måten for klubben. Det har fungert for noen, mens det ikke har fungert for andre. La oss håpe på en lys fremtid under Brendan.

- Han har en mer kontinental stil. Han ønsker at vi skal holde mer på ballen, og vektlegger at vi skal ha ballen i laget samtidig som vi skal vinne den så raskt tilbake som mulig når vi mister den. La oss håpe at en lys fremtid er like rundt hjørnet.