- Vi er klare for nye utfordringer

Kenny Dalglish sier at hans lag er klare for nye utfordringer etter forrige helgs triumf i Carling Cup. Forventer en vanskelig kamp mot Arsenal.

- Hver eneste gang spillerne når et mål, vil de sette seg nye mål med hensyn til hva som er en suksessfull sesong. Dersom sesongen var over nå, vil det ha vært en bedre sesong enn i fjor. Men vår sesong er ikke over fordi om vi vant Carling Cup. Jeg er sikker på at spillerne er like bestemte og ambisiøse med tanke på å ha fremgang. Dette har ikke endret seg fordi om vi vant sist helg, uttaler Dalglish til Liverpool Daily Post.

- Nå møter vi et Arsenal-lag som har slått tilbake etter en tøff periode der de tapte stort for Milan i Champions League, noe jeg tror tok litt vind ut av seilene deres. Det blir en vanskelig kamp for oss, men vi er heller ikke noe enkelt lag å møte.

- Det er ikke korrekt å bedømme Arsenal ut fra en enkelt kamp. Selv om de spilte en fantastisk kamp sist helg, betyr ikke det at alle deres problemer er over. Og om du får et svakt resultat, betyr ikke det at alt er elendig. Man bør aldri avskrive et lag eller tvile på deres karakterstyrke basert på en enkelt kamp. Om Arsene Wenger er under press? Se på hva han har gjort for klubben deres.

- Arsenal har hatt store skadeproblemer, spesielt bakover på banen. Det er vanskelig for meg å si om de har gjort det bra eller dårlig. Du vet bare at de er et brukbart lag, og vil bli et vanskelig lag å spille mot.

- Hver eneste kamp er veldig viktig nå. På denne tiden av sesongen har du kortere tid til å få skuta på rett kjøl igjen dersom du møter motgang.