- Vi er med i kampen om topp fire

Charlie Adam slår fast at Liverpool fortsatt er med i racet om å kvalifisere seg for Champions League, foran en interessant ligarunde. Skotten har funnet seg godt til rette på Anfield.

- Det er klart, vi er fortsatt med, svarer Charlie Adam til Sky Sports News Radio på spørsmål om de røde har muligheter til å kvalifisere seg til neste sesongs Champions League. De røde ligger for øyeblikket på 7.plass, med fem poeng opp til Chelsea på 4.plass. – Det er fortsatt mange poeng å spille om, du vet aldri hva som kan skje.

Liverpool spiller borte mot Bolton på lørdag, i en interessant runde i Premier League hvor lagene foran er involvert i antatt vanskelige kamper. Disse inkluderer Norwich-Chelsea, Fulham-Newcastle, Manchester City-Tottenham og Arsenal-Manchester United.

- Vi har vært skuffet over våre resultater, men vi er et lag med mange nye spillere som lærer hverandre å kjenne, fortsetter Charlie. – Det vil ta tid, men vi gjør alt vi kan. Vi prøver å vinne alle kamper og så langt har det ikke helt fungert for oss, og vi vil bare fortsette å arbeide.

- Det viktigste er neste kamp, en vanskelig kamp i Bolton, hvor vi håper å kunne slå tilbake etter hva som skjedde sist helg.

- Når du kommer til en ny klubb hender det at det tar tid å etablere seg, men jeg har funnet det lett og har helt tiden følt meg velkommen. Jeg har trives hvert minutt som jeg har hvert her.

- Jeg har hele tiden blitt fortalt at skal spille med et smil om munnen da jeg er i en heldig situasjon hvor jeg tilhører en av de største klubbene i verden.

- Jeg vil tro at vår landslagsmanager forventer at hans sentrale spillere vil spille på høyeste nivå, mot de beste spillerne, fortsetter spilleren som nå er fast i den skotske landslagstroppen.

- For meg er Premier League den beste ligaen i verden. Nå ser du at flere engelske klubber ser mot det skotske markedet da det vet at de kan få valuta for pengene der.