- Vi får håpe heltene har røde drakter

Steven Gerrard mener at han og hans lagkamerater har mulighet til å spille seg til heltestatus blant klubbens fans dersom de røde slår Everton på lørdag.

- Store spillere har stor innvirkning på store kamper. Det har vi sett flere eksempler på. Alle kan bli en helt på kampdagen. Dette er en slik kamp der du kan spille deg til heltestatus. Store kamper, store helter. La oss håpe de bærer røde drakter, uttalte Gerrard under dagens pressekonferanse på Melwood.

- Alle er skuffet over vår ligaposisjon. Det er ikke til å legge skjul på. Men dersom dette laget, og denne troppen, leverer to trofeer på en sesong, kan dette snus til en suksessfull sesong.

- Det er et faktum at vi ikke har prestert godt nok i ligaen. Vi er alle frustrerte. Vi har underprestert i ligaen. Det gjelder oss alle. Ikke bare de nye spillerne. Ikke bare enkeltspillere. Vi har alle underprestert i ligaen. Men vi har gjort det svært bra i cupene.

- Vi hadde tre mål før sesongstart. Det ene var en topp fire-plassering i ligaen. De to andre var å komme langt i de to cupene. Jeg synes vi har gjort det fantastisk bra i cupene. Vi har et stort hinder til vi må over, men det vil være utrolig om vi spiller oss frem til vår andre cupfinale for sesongen.

- Det er mitt og de andre erfarne spillernes ansvar å hjelpe de unge spillere som blir involvert i kampen. Det er viktig at vi ikke blir overtente og får en mann utvist. Det må vi være bevisst på.

- Ligaposisjonen har ingenting å si for utfallet av denne kampen. Du trenger ikke ekstra motivasjon foran et lokaloppgjør på Wembley foran 92 000 tilskuere i en semifinale i FA-cupen. Det er motivasjon nok i seg selv. Jeg tror ikke noen på banen vil tenke på ligaplassering når kampen starter. Alle vil fokusere på hva man må utrette på banen for å nå finalen. En semifinale i FA-cupen er i utgangspunktet veldig stort. Når du møter byrivalen blir det tilsatt litt ekstra krydder, noe som gjør begivenheten enda større.