- Vi fikk kjeft

Brad Jones avslører at Brendan Rodgers ga en tordentale i pausen mot Swansea, men at man kanskje ble for utålmodige da man skulle ta igjen ledelsen. Australieren kjemper for å beholde plassen på førstelaget.

- Manageren ga oss kjeft i pausen og satte innpå Luis og Steven. Han lot oss få vite at det ikke hadde vært godt nok og at vi måtte komme i gang, sier Brad Jones etter exit i Capital One Cup mot Swansea.

- Luis og Steven ga oss et løft, men kanskje var vi litt naive i 2.omgang og gikk for offensivt til verks for tidlig. Det ga dem sjansen til å score for andre gang.

- Ved den tredje scoringen hadde alle gått fram og det var sent i kampen. Det var ubetydelig i forhold til kamputfallet, men det andre baklengsmålet var virkelig skuffende.

- Vi hadde nok tid og vi skapte nok sjanser. Vi behøvde ikke å satse alt fremover for å få en utligning.

Keeperen hadde en god kamp mot Swansea, etter at en feil medførte redusering for Everton sist helg. Etter fire kamper på rad for førstelaget kjemper han nå om å beholde plassen mellom stengene når Pepe Reina snart vil være skadefri igjen.

- Alle ønsker å spille, understreker 30-åringen. – Da jeg kom til Liverpool viste jeg at Pepe hadde en utrolig statistikk. Han er en vanskelig kar å fravriste plassen. Vi har en vennskapelig og god rivalisering sammen med Peter Gulacsi.

- For meg betyr denne raden av kamper en god mulighet til å få spille og at jeg er god nok for førstelaget om man behøver meg. Siden er det opp til manageren å avgjøre.

- Jeg har vært rimelig fornøyd med hvordan det har gått. Jeg har ikke hadde veldig mye å gjøre, men føler at det jeg har gjort har vært rimelig solid.