- Vi føler den samme skuffelsen

Steve Clarke innrømmer at spillere og støtteapparatet er like frustrert og skuffet som supporterne over den svake ligaformen. Jobber hardt for å slå tilbake mot Aston Villa.

Liverpool møter Aston Villa på lørdag. De røde skal forsøke å finne tilbake til vinnersporet etter tap mot QPR, Wigan og Newcastle.
- Reaksjonen fra spillerne på trening har vært god, noe du ville forventet, sier førstelagstrener Steve Clarke til Liverpoolfc.tv.

- Alle forstår skuffelsen til supporterne. Vi er alle like skuffet og frustrert som alle andre fordi vi vet at det finnes bra talent her.

- For tiden får vi ikke de resultatene spillet vårt hadde fortjent i noen kamper, mens i andre kamper har vi kanskje sviktet litt. Vi må se på det på trening og forsøke å slå tilbake med et positivt resultat på lørdag.

- Fotball er et spill med opp- og nedturer. Kampene kommer tett. Det har knapt tid til å dvele over forrige kamp. Hvis du får et positivt resultat, betyr det ingenting fordi neste kamp venter. Det er det samme dersom du får et negativt resultat. Neste kamp er alltid den viktigste, og denne helgen vil få selvsagt forsøke å få ting på plass.

Aston Villa ligger på 15.plass i Premier League.
- De har gode spillere. Vi vet det fra da vi møtte dem borte. Det var en vanskelig kamp. Ethvert lag i Premier League er konkurransedyktig. De har ikke sikret plassen ennå dersom man ser på poengtotalen, men de er bare to eller tre resultater unna å være trygge. Jeg synes Alex (McLeish) gjør en bra jobb der.

- Alle kamper er vanskelige på denne tiden av sesongen. Det er de opplagt for oss. Vi er ikke i den beste formen, og det er noe vi forsøker å jobbe med på trening og i kamper. Vi skal forsøke å få rettet på det til helgen.

Etter Aston Villa-kampen venter Blackburn borte 2. påskedag. Deretter er det semifinale i FA-cupen mot Everton.
- Vi tenker ikke engang på semifinalen. Vi må tenke på kampen på lørdag. For selvtilliten ville det være bra dersom vi kunne slå Aston Villa til helgen. Vi skal jobbe frem til kampen på lørdag og forsøke å gi spillerne den lille selvtilliten.

- Vi vet at de har evnen til å vinne kampen, men kanskje trenger de litt flaks eller en dommeravgjørelse som går vår vei. Men på lørdag kl 15 skal vi være der og gi 100 prosent.