- Vi går for seier mot Ukraina

Andy Carroll bebuder at England går for seier mot Ukraina i morgen kveld, selv om ett poeng er nok til å nå kvartfinalen i EM.

- Vi ønsker å fullføre jobben mot Ukraina. Vi har tro på oss selv, uttaler Carroll til Daily Mail.

- Vi fikk vist hva vi står for mot Sverige, etter å ha blitt liggende under. Nå har vi en god mulighet til avansement. Alt ligger i våre egne hender, legger han til.

- Vi trenger bare ett poeng i morgen, men vi vil forsøke å vinne kampen. Det er innstillingen vi går kampene med.

Carroll eller spisskollega Danny Welbeck vil måtte vike plass for Wayne Rooney i morgen. Det tenker ikke geordien så mye på.

- Wayne er fantastisk, og er tilbake etter suspensjon nå. Det er fint for oss og det er fint for ham. Det gir alle i troppen et løft, for han er en stor spiller. Han har utrolige kvaliteter. Det er hva vi trenger. På trening har han gjort alt, og det er hva i trenger i kampene.

- Det faktum at han nå er tilbake kan gi oss et løft med tanke på resten av turneringen. Det er flott. Det er fantastisk å ha ham tilbake, og jeg ville selvsagt like å spille sammen med ham. Det er noe jeg aldri har gjort.

- Vi har en meget god stemning i troppen nå. Vi fungerer veldig godt sammen som gruppe. Vi står sammen, og er alle gode venner som spøker og vitser. Det er egentlig nøkkelen.