- Vi hadde feil innstilling

Kenny Dalglish var skuffet over innsatsen til spillerne under kveldens tap mot Fulham. Han synes innstillingen til spillerne var alt for dårlig.

De røde kom tidlig bakpå, og allerede etter fem minutter scoret Martin Skrtel et uheldig selvmål. John Arne Riise slo et hardt innlegg fra venstre, og ballen gikk via Alex Kacaniklic og Skrtel, forbi en forfjamset Doni, og i mål.

Liverpool maktet aldri å utlikne, og samtidig hindret Doni flere baklengs med noen strålende redninger.

Dalglish gjorde ni endringer på laget som slo Norwich i helga, og forventet at spillerne skulle imponere manageren nok til å bli plukket ut for å spille finalen mot Chelsea kommende lørdag.

- Innstillingen vår var fraværende, og dersom en går til kamp med dårlig innstilling, så vil prestasjonen ikke være bra. Det var nettopp det som skjedde med oss.

- Det er også delvis min skyld at vi tapte, fordi jeg skiftet mange spillere (fra start) med håp om at de skulle vise seg frem før lørdag.

- Det var én eller to positive aspekter, men det var også alt for mye negativt.

- Dersom man går til kamp med denne innstillingen, er man dømt til å ikke få noe som helst, og det fortjente vi heller ikke.

Liverpool-sjefen ble spurt om han tror tapet vil ha en effekt på selvtilliten før laget reiser til London for å spille FA-cupfinalen.

- Det har ingen effekt på lørdagens kamp, men det tilsier ikke at kveldens opptreden ikke betyr noe, og at vi bare glemmer kampen uten videre.

- Man kan bare ikke fortsette med arbeidet og late som ingenting etter denne prestasjonen.

- Hvis vi hadde kommet hit og vunnet 4-0, ville det ikke gjort ting noe annerledes før lørdag.

- Vi har tapt, og vi har vært ærlige med oss selv i vår vurdering av prestasjonen og måten vi spilte på.