- Vi hadde fortjent å vinne

Reservelagstrener Rodolfo Borrell var meget skuffet over å se sitt U19-lag ryke ut av NextGen Series. Tottenham vant 1-0 i kvartfinalen på White Hart Lane.

Liverpool skapte en rekke sjanser, men lyktes ikke med å omsette dem i scoringer. Shaquile Coulthirsts mål i andre omgang ble kampens eneste.
- Hvis du ikke scorer mål, vinner du ikke kamper. Der er så enkelt som det, uttaler Rodolfo Borrell ifølge Liverpool Echo.

- Det var en god forestilling. Vi satte dem under press og tillot dem ikke å spille i mellomrommene. Det var en flott laginnsats. Vi skapte mange sjanser, men jeg tror ikke vi ville ha scoret selv om vi hadde spilt i ytterligere tre timer.

- I første omgang skulle vi ha vært mer kliniske, og i andre omgang vartet deres keeper opp med noen veldig gode redninger. Det er synd fordi jeg synes vi fortjente å vinne. Etter kampen sa også trenere til Spurs at vi hadde fortjent å vinne, men vi tapte 0-1. Slik er det.

- Vi fikk ikke resultatet, og det er synd fordi vi hadde nivået inne til å vinne. Turneringen har vært en flott arena for dem og viktig for spillernes utvikling. Det har vært flott. Det er bare synd at det ender her denne sesongen. Det var bare ikke dagen vår.