- Vi hadde fortjent ett poeng

Kenny Dalglish mener Liverpool fortjente å reise hjem med minst ett poeng etter dagens knappe tap mot Swansea. Han mener spillet denne sesongen har vært bedre enn hva poengene tilsier.

Liverpool tapte 1-0 borte mot Swansea i sesongens siste kamp, etter en sen scoring av Danny Graham. De røde holdt buret rent i 86 minutter, men måtte slippe Graham da han fikk et godt innlegg fra høyrekanten som han satte i mål.

- Etter prestasjonen i andre omgang synes jeg ikke spillerne fortjente et tap – de burde i det minste fått med seg ett poeng, sier Dalglish etter kampen, ifølge klubbens offisielle hjemmeside.

- Til og med da målvakten deres kolliderte med to forsvarere på tampen, gikk ikke ballen Suarez sin vei.

- Vi må bare fortsette å tro på det vi gjør, noe spillerne har gjort i lengre tid. Pasningsspillet og bevegelsene har vært briljant enkelte ganger.

- Målvakten deres gjorde en fantastisk redning på brassesparket til «Big Andy». Vi må bare fortsette å jobbe, og så vil kanskje marginene gå vår vei neste sesong.

- En må gi skryt til spillerne for å ha fortsatt den harde jobbingen og at de har hatt troen på oppgavene de har fått. Dette var sesongens siste kamp, noe som kunne ha gjort at enkelte spillere bare tok det med ro og tro at dette ville bli lett, men de gjorde ikke det, fordi de ønsket ikke å tape kampen, forklarer Liverpool-sjefen.

Liverpool manglet store navn som Steven Gerrard, Martin Skrtel og Pepe Reina i dagens kamp, men Dalglish er fornøyd med spillerne som vikarierte for stjernene.

På spørsmål om han syntes Swansea kontrollerte kampen, svarte Dalglish at han ikke mente de hadde full kontroll, tross mye ballinnehav.

- For vår egen del er vi ikke skuffet over prestasjonen eller innsatsen til noen av spillerne.

- Vi hadde et par spillere ute, men det viktigste er de som var tilgjengelig, og jeg mener de gjorde så godt de kunne, og de var uheldige som ikke fikk med seg et bedre resultat.

- De fortjener skryt for å ha trodd på det de gjør, og jeg er sikker på at det løsner for oss etter hvert.

Liverpool avsluttet sesongen på 8. plass i Premier League med totalt 52 poeng.

- Vi kommer ikke til å løpe fra sannheten, sier Dalglish.

- Vi er nødt til å innse realitetene. Vi prøver ikke å gjemme oss bak noe, og si at vi i Liverpool Football Club er fornøyd med så få poeng.

- Jeg synes prestasjonene våre har vært strålende ved flere anledninger hvor vi ikke har fått poengene som vi egentlig hadde fortjent. Vi kommer til å gjøre vårt beste for å forbedre dette, avslutter skotten.