- Vi hadde fortjent poeng

Jonjo Shelvey mener at Liverpool hadde fortjent poeng mot Tottenham i London i går kveld.

- Jeg synes vi hadde fortjent mer enn vi fikk fra denne kampen om jeg skal være ærlig. Vi dominerte kampen i lange perioder, uttaler innbytter Shelvey til Liverpoolfc.com.

- Jeg synes vi spilte bra og skapte noen målsjanser, men vi tok ikke vare på dem og måtte betale dyrt for det til slutt.

- Vi føler oss også litt bortdømt. Det var frustrerende at de fikk frispark foran deres andre mål, for jeg mener at Jordan Henderson vant ballen. Og Steven Gerrard kunne fått straffespark. Avgjørelsene gikk mot oss, noe som av og til skjer i fotball. Nå må vi bare stå på videre, spille vårt eget spill og forsøke å ta tre poeng mot Southampton på lørdag.

Midtbanespilleren håper å få tillit fra start i den kampen, etter et positivt innhopp fra benken mot Spurs i går.

- Du ønsker å starte alle kamper, og det var litt frustrerende å ikke få starte mot Tottenham. Men det eneste du kan gjøre er å vise manageren hva du er i stand til når han setter deg innpå.

- Jeg kommer til å trene så hardt jeg kan i et forsøk på å imponere manageren og spille meg inn på laget til lørdagens kamp. Vi trenger de tre poengene, og jeg ønsker å gjøre mitt beste for laget.

- Southampton er et godt spillende lag, og de har fått noen gode resultater den siste tiden. Men dersom vi spiller som vi gjorde mot Wigan i vår forrige hjemmekamp er det ingen grunn til at vi ikke skal ta de tre poengene, avslutter Shelvey.