- Vi har alle et ansvar

Steven Gerrard oppfordrer alle på og utenfor banen til å sørge for at kampen mot Manchester United blir husket for hva som skjer på gressteppet. Strenge sikkerhetstiltak.

Mye fokus vil bli rettet mot Patrice Evra til lørdagens kamp mot på Anfield, etter at franskmannens anklager mot Luis Suarez ble hørt og Liverpools angriper tillagt en lang suspensjon. Det vil ikke være noen overdrivelse å si at kapteinen til Manchester United vil være en lite populær mann på Merseyside tidlig lørdag ettermiddag. Politiet vil møte mannsterkt opp, mens det vil bli gjennomført nulltoleranse overfor rasisme blant vaktmannskaper. Steven Gerrard oppfordrer også til at dette blir en begivenhet som en i ettertid vil snakke om av de riktige årsaker.

- Vi har alle et ansvar for å sørge for at denne kampen blir husket for fotballen, sier Steven Gerrard til Daily Mirror.

- Liverpool og Man United har en enorm rivalisering og, naturlig nok, vil det bli skrevet ting i avisene og det vil bli erting blant fansen. Det vil imidlertid være glimrende hvis man etter helgen husker dette som en toppkamp, og ut fra vårt synspunkt, en seier for Liverpool.

- Vi ønsker ingen førstesideoppslag fra denne kampen, eller historier som ikke dreier seg om en fotballkamp mellom to topplag.

Politiet på Merseyside sier de vil ha en fair, men streng holdning til hva som skjer i forbindelse med kampen. Alle fans mistenkt for upassende språkbruk vil bli arrestert, og man vil bl.a. ha sperringer i forbindelse med ankomsten til spillere og ledere fra Manchester United.