- Vi har fortjent bedre

Glen Johnson og Steven Gerrard var enig om at et poeng i Sunderland og to totalt denne sesongen stemmer ikke overens med hva man har fortjent. Raheem Sterling viste seg igjen fram.

- Vi presset på det vi kunne til fløyta gikk i dag, men det var skuffende å slippe inn et slikt billig baklengsmål, forklarte Glen Johnson til ESPN.

- Vi var mye bedre i 2.omgang, vi er i fremgang. Jeg synes vi har spilt mye bedre enn resultatene tilsier og at vi hadde fortjent å stå med flere enn to poeng så langt.

- Det er derfor alle snakker om ham, han har det som gjør at folk sitter på kanten av stolsetene, kommenterte Steven Gerrard på spørsmål om Raheem Sterling. 17-åringen var igjen en kandidat til å være banens beste. – Han har fortsatt mye å lære, men vi med mer erfaring kan hjelpe ham til å bli enda bedre.

- I dag kontrollerte vi kampen i 90 minutter, men slipper inn et mål mot spillets gang, fortsatte kapteinen om 1-1 mot Sunderland.

- Det kan være annerledes når en ny manager kommer inn med sine ideer og det tar tid, men i dag sendte vi ut en beskjed om at vi er på vei og at den første seieren ikke er langt unna.

- Det hadde vært hyggelig om vi kunne ha dedikert en seier i dag til de 96, men jeg tror likevel de ville ha vært stolt av den innsatsen som ble lagt ned i dag.