- Vi har fremgang

Etter tre strake tap for Tottenham klarte Liverpool 0-0 mot gjestene fra London på mandag. Det mener manager Kenny Dalglish vitner om fremgang.

Liverpool er ubeseiret på de fire siste kampene, og selv om det ble poengdeling mot Spurs regner Kenny Dalglish resultatet som positivt.

- Tottenham var det eneste laget som vant på Anfield i 2011, og det faktum at vi følte at vi fortjente å slå dem mandag kveld viser at vi har fremgang, uttaler King Kenny til Liverpool Daily Post.

- Vi synes vi har hatt fin fremgang år for år, men nå ønsker vi å ta ytterligere et steg, og jeg mener vi er kapable til å gjøre det, fortsetter han.

Nå står en viktig ligakamp borte mot erkerival Manchester United for tur. Dalglish mener at hans lag kan høste lærdom fra FA-cupseieren over samme motstander nylig.

- Det viktigste for oss er å fokusere på kampen og ikke på alt annet som muligens kommer til å foregå. Det er hva vi gjorde når vi møtte dem i FA-cupen for et par uker siden, og det er hva vi akter å gjøre denne gangen.

- United på Old Trafford er alltid en stor kamp uansett når den spilles. Dette er kampene du alltid ser frem til. Vi har hatt to positive resultater mot United allerede denne sesongen, og vi må ta med oss selvtilliten det har gitt oss inn i forberedelsene til denne kampen.