- Vi henger ikke med hodet

Brendan Rodgers benekter at noen i Liverpool-troppen henger med hodet etter en svak start på sesongen og 18.plass på tabellen etter tre kamper.

Liverpool har fått sin verste sesongåpning på 50 år, men manager Rodgers nekter å se svart på situasjonen og reiser nå til Sunderland for å kapre årets første seier.

- Vi hadde likt å få en bedre start, men vi er alle motiverte og ingen går rundt og henger med hodet. Holdningene har vært førsteklasses, sier Liverpool-manageren til Press Association.

- Prestasjonen vår mot Manchester City var veldig god, og viste at vi er konkurransedyktige. Denne sesongen gjelder det å bli så stabil som mulig. Bare vi får den første seieren, vil vi komme i gang.

Rodgers klarte ikke få inn noen ny spiss under transfervinduet, og satser nå på unge, sultne spillere fra egne rekker.

- Raheem Sterling er en veldig fornuftig gutt, og jeg har blitt veldig imponert over hans holdninger. Nå er det jobben til folkene rundt ham å støtte ham. Så snart han ble kalt inn i landslagstroppen ringte jeg agenten hans å ba ham komme til Liverpool litt kvikt. Vi har lagt en plan for ham, og jeg tror folk vet han blir tatt godt vare på her.

- Managerens jobb er i finne riktig tidspunkt å introdusere unge spillere på. Raheem har kommet inn og gjort det veldig bra, men det er like viktig å ta de unge ut igjen på riktig tidspunkt som å sette dem inn.

- Vi har ikke gjort noen forsøk på å hente inn rutinerte spillere som står uten kontrakt. Vi har ingen slike planer. Jeg kommer alltid til å vurdere spillerne vi har i klubben før jeg ser etter spillere utenfor klubben. Denne høsten vil unge spillere få en mulighet.

- Vi har hentet opp en gruppe unge spillere til Melwood denne uken, som har vært så heldige å få trene med profesjonelle spillere som Jamie Carragher og Stewart Downing. De vil ha sett kravene jeg setter til unge spillere. Det handler ikke bare om talent, men også om personlighet. Har du det, har du en sjanse til å få spille.

- Jeg har sett det jeg leter etter hos flere spillere allerede. Det viktigste du må ha i livet, uansett hva du jobber med, er håp. Jeg tror Raheem Sterling har gitt alle de unge spillerne håp. Da snakker jeg om alle de unge spillerne i klubben, fra åtteåringer til unge proffer.

- En ung spiller som kommer til Liverpool er aldri sikker på at han vil få sjansen til å spille på førstelaget. Men de kommende månedene vil vi få se flere unge spillere i 18-19 årsalderen i og rundt førstelagstroppen. Jeg har sett en markant forskjell i entusiasmen og hungeren hos de unge spillerne på grunn av en ting – håp.