- Vi kan alle hjelpe hverandre

Kenny Dalglish innrømmer at spillernes selvtillit er tynnslitt etter seks tap på syv ligakamper. Han ber om støtte fra tilskuerne på Anfield til å hjelpe laget til seier mot Aston Villa.

- Det er meget viktig å støtte hverandre. Det er ikke en fraksjon av denne fotballklubben som er viktigere enn en annen. Vi kan alle hjelpe hverandre, sier Kenny Dalglish til Liverpool Echo.

- Vi kan hjelpe supporterne ved å legge ned en god forestilling og få et godt resultat. De kan hjelpe oss ved å gi oss støtte og oppmuntring til spillerne. Jeg er sikker på at vi vil få en fantastisk støtte på lørdag, og det er nå vi virkelig trenger det.

- Når man tenker på kvaliteten på spillerne vi har, men sier at de kanskje mangler litt tro og selvtillit, så sier man at det ikke er korrekt fordi de er store spillere. Men tro og selvtillit er noe stort. Det spiller ingen rolle hvor god du er, det er fortatt derfra en stor del av prestasjonen stammer fra. Hvis du har selvtillit og tro, så vil det hjelpe. Hvis de føler at andre har troen på dem, så vil også det hjelpe.

- Det virker merkelig når man snakker om at spillere med slik høy kvalitet har fått seg en knekk i selvtilliten, men det er et faktum i livet.