- Vi kan gjøre det mye bedre

Charlie Adam mener filosofien til Brendan Rodgers kan gjøre at Liverpool opptrer mye bedre i ligaen allerede denne sesongen. Skotten håper manageren klarer å bringe spillestilen fra Swansea til Merseyside.

Tross en skuffende åttendeplass i ligaen på Anfield, er det fornyet håp blant de røde spillerne før seriestart. Rodgers er i gang med å sette sitt avtrykk i klubben, og har, i tillegg til å utvide kontrakten til Jonjo Shelvey, signert Fabio Borini fra Roma.

Spillerne reiser til Nord-Amerika på i morgen, og Adam forklarer at selvtilliten er tilbake i troppen.

- Tabellen lyver aldri, og vi var kort fortalt ikke gode nok til å avslutte høyere opp enn som nummer åtte. Men det tilhører fortiden. Nå har vi en ny manager med nye ideer – og spillerne har tro på at vi kan gjøre det mye, mye bedre, sier skotten, ifølge liverpoolfc.com.

- Ting endres selvfølgelig ikke på et blunk i fotball. Men dersom man balanserer ting riktig, har en tropp med riktige spillere og jobber hardt hver dag, kan hva som helst skje.

- Bare se hva Brendan fikk til i Swansea.

- De spilte fantastisk fotball forrige sesong, og fortjente all ros de kunne få.

- Brendan Rodgers valgte spillere som var kapable til å fungere i systemet hans, og de spilte fryktløst med stor tro på sine egne oppgaver.

- Dersom han klarer å få sine ideer til å fungere her på samme måte som i Swansea, er jeg sikker på at han vil bli en suksessfull Liverpool-manager.