- Vi kan håndtere tapet av Coloccini

Førstevalget til Newcastle i midtforsvaret, Steven Taylor og kapteinen Fabricio Coloccini, er ute med skader til møtet med Liverpool. Mike Williamson mener at skjærene kan greie seg godt uten.

Problemet for Newcastle før søndagens møte med Newcastle er at Fabricio Coloccini fikk seg en skade i siste kamp mot WBA som vil holde den argentinske kapteinen ute i et par uker. Fra før av har man på St. James’ Park Steven Taylor ute for resten av sesongen.

Den eneste gjenværende og typisk midtstopperen er dermed Mike Williamson. Han ventes å få James Perch som partner mot de helrøde, en allsidig spiller som kommer inn fra venstrebacken. Et pluss for Newcastle er at Ryan Taylor er friskmeldt og trolig tar den nevnte venstrebacken, mens midtbaneankeret Cheick Tiote også er klar og vil styrke startoppstillingen.

- Det er et stort tap, Colo har vært enorm for oss denne sesongen. Han er ikke bare vår kaptein, men også en fantastisk spiller, kommenterer Williamson om tapet av Coloccini til hjemmesiden til Newcastle.

- I andre omgang mot West Brom viste vi likevel at vi har nok i troppen til å kunne håndtere dette mens han er ute.

- Perchy kom inn i midten og han har vært en av våre beste spillere de siste ukene. Han viste igjen at han kan gå inn på venstrebacken, midtstopper eller hva det skal være, og gjøre en utmerket jobb.

- Liverpool har folk som Suarez, Andy (Carroll) og Downing og mange andre som kan straffe deg, de har noen fantastiske spillere, forklarer Mike Williamson om helgens møte.

- Det vil bli tøft, men forhåpentligvis kan vi opptre på sammen måte som mot West Brom sist helg.

- Vi er i støtet for øyeblikket og har en stor sjanse mot Liverpool. Stemningen er høy her for øyeblikket. Vi en gruppe med hardt arbeidende karer som har god innstilling, og etter to fine seire ser vi fram til en stor kamp på søndag.