- Vi kan komme styrket ut

Liverpool har hatt en svak vårsesong i ligaen, men Luis Suarez tror at laget vil komme styrket ut av den perioden dersom spillerne responderer på riktig måte. Sesongen kan bare valueres etter siste kamp.

Liverpool sto en stund med seks tap på syv ligakamper, og det var klubbens svakeste kamprekke på 59 år. Borte mot Blackburn vant Liverpool 3-2 i en kamp de spilte med ti spillere i mer enn en time.  Sist helg fikk laget et kjempeløft med 2-1-seier mot Everton i FA-cupen. Lykken ser ut til å være i ferd med å snu.

Luis Suarez tror Liverpool vil komme styrket ut av den tunge perioden laget har hatt.
- Alle klubber, lag og spillere har gode og dårlige perioder. Slik er fotball, sier Luis Suarez til LFC Weekly.

- Ingen lag har suksess etter suksess. Selv de beste gjennom alle tider har hatt dårlige perioder, men det er hvordan de reagerer som definerer dem.

- Man er selvsagt opptatt av å nyte det å vinne trofeer og medaljer, men man lærer mest om hverandre i dårlige perioder, man lærer å holde sammen enda mer.

- Hvis man reagerer på riktig måte og støtter hverandre, kan motgang være en god ting i det lange løp, fordi du blir sterkere.

- Vi innser at vår ligaform ikke har vært på det nivået den bør være, men det er alltid viktig å analysere sesong som helhet, etter den siste ballen er sparket, istedenfor når det gjenstår kamper.