- Vi kan konkurrere med City

Jordan Henderson mener Liverpool kan konkurrere med Manchester Citys stjernespekkede tropp. Han har ikke inntrykk av at City er divisjoner foran resten av klubbene i Premier League.

Jordan Henderson synes Liverpool har fremragende spillere, som Steven Gerrard og Luis Suarez, til å kjempe mot Manchester City. Liverpool har kun tapt én kamp mot City siden Abu Dhabi-milliardæren Sheik Mansour tok over klubben i 2008.
- Jeg synes ikke City er divisjoner foran resten av oss, sier Jordan Henderson til Daily Mirror.

- Selvsagt har de noen fremragende spillere og et godt lag, men vi skal reise dit og forsøke å spille en god kamp.

- Å slå Newcastle på fredag ga oss et stort løft foran City-kampen. Vi tar fatt på den kampen med selvtillit. Vi vet at vi må prestere godt. Vi tar med oss selvtillit etter hvor bra vi spilte mot dem på Anfield i november. Vi vet City er et godt lag, men vi må bare spille vårt eget spill.

- Vi gjør det greit, men vi må klare å avgjøre kamper oftere. Vi spiller bra i angrepsoppbygningen frem til avslutningene, men vi er på riktig vei. Vi skal møte City med en positiv innstilling.

Liverpool stilte uten uten suspenderte Luis Suarez og langtidsskadde Lucas Leiva mot Newcastle.
- Det er klart at Luis og Lucas er store spillere for oss, sier Henderson ifølge Sporting Life.

- Det er synd at Lucas ikke kan spille for oss, men jeg tror vi har en god nok tropp til å gå ut der og vinne kamper slik vi viste mot Newcastle.