- Vi kan omstille oss hurtig

Jamie Carragher tror det ikke behøver å gå så lang tid før hele Liverpools tropp har klart å omstille seg til Brendan Rodgers' spillestil.

- Det behøver ikke å bli en langvarig prosess. Sommertreningen gikk veldig bra. Vi fikk oss selvsagt en smell mot West Bromwich. Derfor var det fint å vinne i Skottland. Det var en vanskelig kamp, men vi fikk resultatet vi ønsket oss og nå ser vi frem til kampen mot Manchester City, sier Liverpools visekaptein til ITV Sport.

- Kampen mot Hearts var viktig, med en ny manager som har kommet inn og som er i ferd med å finne seg til rette i klubben. Vi er i ferd med å bli vant til hverandre. Det trenger ikke å ta så lang tid. Vi håper det skal gå så fort som mulig, fortsetter han.

- Det ble en veldig vanskelig kamp i Skottland. Av og til er slike kamper vanskeligere enn når du møter såkalte storklubber. Vi visste Hearts ville gå hardt ut. Banen er veldig smal, så det var ikke mye rom for oss å spille ballen i, men det var det vi forsøkte å gjøre. Tidlig i kampen mistet vi den litt for ofte, på grunn av deres harde press. Stemningen var fantastisk, og Hearts skal ha honnør.

Raheem Sterling var Liverpools beste spiller mot Hearts, noe også Carra bet seg merke i.

- Denne klubben har en flott tradisjon med å hente opp unge spillere, og nå har vi avlet frem en ny. Adam Morgan kom også opp fra akademiet, og Raheem har fått spille noen kamper nå. Jeg tror måten manageren ønsker å spille på passer ham meget godt. Han har kommet inn og gjort det meget bra. Han er bare 17 eller 18 år – jeg er ikke sikker - så det ser ut til at han har en stor fremtid foran seg.