- Vi kan snu dette

Manchester Citys manager Roberto Mancini er overbevist om at de kan snu 0-1 til finaleplass når lagene møtes på Anfield om fjorten dager. Mener Glen Johnson burde blitt straffet for tofottaklingen.

- Jeg synes vi spilte bedre i andre omgang. Vi var dårlige i første omgang. Til slutt synes jeg vi ikke fortjente å tape. Vi var litt uheldige, sier Roberto Mancini etter at Liverpool hadde vunnet 1-0 på Etihad Stadium.

- Det er veldig tung i øyeblikket, men det er viktig at vi beholder troen. Vi må fortsette å jobbe og fortsette med å ha troen på oss selv.

Mancini mener det var åpenbart at City savnet Vincent Kompany, David Silva, Yaya Toure og Kolo Toure.
- Vi var uten tre eller fire spillere, men i andre omgang spilte vi bra.

- Vi har gjort det bra inntil for tre eller fire dager siden. Nå har vi tapt to viktige kamper. Vi kan vinne borte mot Liverpool. Det kommer til å bli vanskelig, men vi skal forsøke. Det er bare ett mål.

Mancini innrømmer at Liverpool fikk et korrekt idømt straffespark, men mener at Glen Johnson burde blitt hardere straffet for en tofotstakling på Joleon Lescott. Manageren har Vincent Kompanys utvisning mot Manchester United friskt i minne.
- Jeg vil se den taklingen av Johnson. Jeg synes den var verre.

Mario Balotelli ble byttet ut like før pause. Spissen gikk rett i garderoben, men Mancini opplyser at Balotelli ble byttet ut på grunn av en skade.
- Nei, jeg tror ikke det er alvorlig. Men han kan ikke spille. Han har et problem med ankelen sin.

Kilder: Skysports.com, BBC One.