- Vi kjempet for fansen

Liverpool kom tilbake til ett poeng mot Sunderland. Joe Allen sier at spillerne var fast bestemte på å gi noe tilbake til fansen etter en vanskelig uke.

Borteoppgjøret mot Sunderland var Liverpools første kamp siden Hillsborough Independent Panel kom med sin rapport. Luis Suarez utlignet til 1-1 19 minutter før slutt. Ett poeng var det minste Liverpool fortjente i en kamp hvor gjestene skapte flest sjanser. Fire ganger forrige sesong, samtlige på Anfield, kjempet Liverpool seg tilbake til poeng etter å ha sluppet inn det første målet.

  - Vi ønsket å gjøre det for fansen. Vi snakket om det før kampen, sier Joe Allen til Liverpool Daily Post.

- Det har vært en tøff uke. Det er uheldig at vi ikke kunne gi supporterne tre poeng, men de ga oss fantastisk støtte helt frem til slutt. De holdt oss i gang til siste signal.

- Det mest positive er at vi viste lagånd. Med lagånd og oppofrelse som dette vil det i ni av ti tilfeller ikke gå så galt.

- Det er skuffende at vi bare fikk med oss ett poeng. Det var et enkelt mål å gi bort. Det er alltid vanskelig å jage kamper, spesielt på bortebane.

- Sunderland er et vanskelig lag å møte. De ga alt og gjorde det så vanskelig som mulig for oss å komme tilbake inn i kampen. Når det er sagt, så hadde vi nok sjanser til å vinne kampen.

- Man må være forsiktig slik at man ikke begynner å komme med unnskyldninger og legger for mye vekt på flaks. Men det er definitivt et element i øyeblikket. Man kan ikke benekte det.

- Det ser ut til at motstanderen trenger én sjanse på å score, mens vi fortsetter å jobbe og gjøre alt riktig, men det stemmer ikke til tider. Men det kommer til å skje. Vi har tro på at det kommer til å skje, og vi ser frem til det.