- Vi kommer til å spille med verdighet

Trener Francesco Guidolin hos Udinese understreker at hans lag vil vise stolthet i morgendagens kamp mot Liverpool, selv om vertene vil være slått ut av Europa League uansett resultat.

- Vi har hatt en utrolig europeisk reise det siste halvannet år, hvor vi har spilt på ekstraordinære stadioner og vært involvert i store oppgjør, understreket Guidolin på pressekonferansen foran møtet med de røde.

- Det har vært 20 kamper med tilfredstillelse og skuffelser. Det er synd at vi nå går ut av Europa og personlig mener jeg at det viser våre begrensninger, men samtidig blir vi slått ut samtidig med mange andre store og viktige klubber.

- Jeg er stolt over den reisen vi har hatt og tenker tilbake på spennende kamper mot Arsenal, Celtic, Atletico Madrid og Liverpool, selv om jeg heller ikke kommer til å glemme å ha bli slått ut av AZ Alkmaar, Sporting Braga og tapte begge kampene mot Young Boys.

- Alle våre seire i Europa har vært spennende, men det er klart at den mest prestisjefylte var den vi gjorde oss fortjent til på Anfield mot Liverpool.

- Nå har vi denne siste kampen mot Liverpool. Vi ønsker å spille med stor stolthet, verdighet og ønsker kunne holde hodene høyt hevet i etterkant.

Kaptein og frontfigur Antonio Di Natale vil tangere rekorden til Valerio Bertotto som den spiller i Udinese med flest kamper i E-Cuper når han spiller i morgen kveld.