- Vi løftet oss

Trener Rodolfo Borrell var fornøyd med responsen til sine gutter på reservelaget, da men gjorde 0-2 ved pause mot Manchester U til 2-2. Målscorerne NGoo og Eccleston mente det var fortjent.

- Vi kan bare ikke slippe inn slike mål på dette nivået, det var sjokkerende. Rodolfo Borrell bare ristet på hodet da han skulle forklare 0-2 ved pause til LFC TV. I en kjedelig og sjansefattig 1.omgang hadde hans lag fått seg to smeller mot avdelingsvinner Manchester United i reservelagserien.

- Jeg sa ved pause at vi ikke måtte tenke på resultatet, men at prestasjonen var nødt til å bli bedre. I 2.omgang viste vi bedre bevegelighet, skarpere pasningsspill og kombinasjoner, og vi visste at dersom vi fikk en redusering ville vi også være inne i kampen igjen.

- Han har talent, men det er ikke nok, uttalte Borrell på spørsmål om Suso. Den 18-årige spanske midtbanespilleren var banens dominerende spiller etter pause. – Han må bli bedre på mange områder og han har fortsatt mye å arbeide med.

- Vi hadde ballen en del men slet med å få noe overtak og skape sjanser, kommenterte Michael NGoo om de første 45 minuttene. NGoo scoret reduseringsmålet like etter pause.

- Jeg spilte på venstrekanten før pause, og trives bedre på topp slik jeg var i 2.omgang, men jeg spiller hvor jeg blir satt opp. Nå kom Nathan (Eccleston) inn og vi greide å styre kampen og jeg synes det var en bra prestasjon og hente inn til 2-2.

- Jeg har vært skadet i det siste og følte meg nokså rusten, kommenterte Nathan Eccleson som satte inn seiersmålet på overtid. - Det var fortjent, synes jeg. Suso hadde en ypperlig pasning i forkant av min scoring, men vi ser han gjør det på trening hver dag. Jeg er en av de eldste på dette laget med mine 21 år, men det er artig å være på et mannskap med gutter som er så glade i å spille fotball.