- Vi må fortsette fremgangen

Kenny Dalglish fokuserer på fortsatt fremgang for Liverpool FC etter triumfen i Carling Cup. Nå konsentrerer han seg fullt og helt om Arsenal-kampen.

- Nå må vi stå på videre, så får vi legge sammen poengene til slutt og se hvor vi havner. Jeg har ikke regnet på poeng. Jeg vet vi skal møte Arsenal på lørdag, og det er hva alt handler om nå, uttalte Dalglish under dagens pressekonferanse på Melwood.

- Dette er en viktig kamp for oss, og det er en viktig kamp for Arsenal. De gjorde et fantastisk comeback hjemme mot Tottenham i helgen, og gjorde fem mål på 20 minutter. Det blir vanskelig for oss, så vi må også gjøre det vanskelig for dem, fortsatte han.

- Kampen om fjerdeplassen bekymrer meg ikke. Jeg er opptatt av å sørge for at klubben har fremgang. Nå står vi foran en veldig vanskelig kamp mot Arsenal på lørdag, som vi skal spille og kjempe i så best vi kan. Det som skjer, det skjer. Vi skal kjempe med det vi har. Vi liker mye bedre å vinne kamper enn å tape dem, så det er motivasjonen for oss nå, slik det alltid har vært det.

- Det spillerne har gjort så langt er fantastisk. Dette er et nytt lag, og de har vunnet et trofé i løpet av sju måneder med sju nye spillere i troppen. De eldre spillerne har også bidratt. Som jeg sa før finalen så har nesten alle i troppen bidratt til suksessen, og det var bare riktig at alle fikk være med på feiringen, for alle har vært på laget eller i troppen. Det er hva som har hjulpet oss til suksess.

- De feiret seieren, og nå har de vært opptatt med landslagsspill. Nå vil de være tilbake i jobb i ligaen på lørdag. Så snart du har feiret en triumf, ønsker du å spille for mer.

- Vi er henrykt, for jeg mener spillerne fikk den belønningen de fortjente. De har spilt bra gjennom hele turneringen, og har levert strålende prestasjoner i noen vanskelige kamper. Vi er glade på deres vegne, og spillerne vet hvordan de vant denne turneringen, gjennom hardt arbeid, ærlighet og oppofrelse. Dersom de ønsker seg tilbake til Wembley, må vi vise den samme innstillingen.