- Vi må gjøre ting annerledes

Brendan Rodgers håper at hans spillestil kan være med å redusere avstanden til de rikeste klubbene i Premier League. Det handler om å være konkurransedyktig denne sesongen.

Brendan Rodgers vet at det kan bli vanskelig for Liverpool å havne blant topp fire i Premier League denne sesongen.

- For oss handler det om å være konkurransedyktig i alle turneringer vi deltar i denne sesongen. Utfordringen på toppen av tabellen er større enn noen gang, sa Brendan Rodgers på sin pressekonferanse i dag.

- Det var topp to, deretter topp tre og så topp fire. Nå er det syv eller åtte lag involvert. Topp fire er selvsagt ikke noe vi skal gå av veien for. Det er der en klubb med vår status ønsker å være, men det er alltid lettere sagt enn gjort. Realiteten er at det ikke har vært slik de seneste tre sesongene eller mer.

- Det er viktig at du må være annerledes dersom du ikke har penger. Det er planen ved å forsøke å finne en stil. En av måtene vi kan få en fordel på er ved hvordan vi skal spille, kontrollere og dominere kamper.

- Jeg har noen vidunderlige spillere her, noen i verdensklasse, og jeg er spent på de unge spillerne som kommer opp. Det finnes alltid måter du kan finne for å utgjøre en forskjell. Alle ønsker penger, men du kan ikke alltid ha penger. Men det vil ikke stoppe vår sult og lyst til å bli bedre, og en av måtene vi ser på er å definere vår egen spillestil.