- Vi må gripe øyeblikket

Steven Gerrard mener at England har spillere med nok erfaring til å forandre historien, og at man nå må gjøre alt for å ta vare på denne muligheten.

- Jeg blir fortalt at det ikke er mange av spillerne i dagens tropp som har spilt kvartfinale i et stort mesterskap, men det er alle spillere som har spilt store kamper og er klar over hva som kreves, sa Steven Gerrard i et intervju før morgendagens kvartfinale mot Italia i Euro 2012. – Det gir meg tro og selvtillit til at vi nå kan begrave det spøkelset som folk snakker om.

- Det er viktig å gripe øyeblikket, gripe sjansen. Fra erfaring vet jeg at de ikke kommer særlig ofte. Det er viktig at alle gir alt ute på banen og viser kritikerne at vi er gode nok til å hevde oss på dette nivået.

- Vi kjenner alle til Mario, svarte kapteinen på spørsmål om Mario Balotelli. – Vi ser ham hver uke i Premier League. Han er en utmerket og farlig spiller. Han er en vi må følge ekstra nøye dersom han skal spille.

- Det er flatterende å få slike komplimenter, fortsetter Stevie G om kommentarer fra Daniele De Rossi som betegnet Liverpoolspilleren som et idol for ham. – De Rossi er fantastisk, han kan finne den rette pasningen og har øye for å score. Marchisio er noe annerledes, en som er mer i stand til å gjøre et sent løp inn i boksen og score. Meg selv og Scott Parker vil være veldig klar over dem i morgen.

- Jeg synes vi har en av de beste keeperne i verden, en gang kommer han til å bli den beste. Hans prestasjoner så langt har vært fantastisk. Jeg tror han vil bli en nøkkel i morgen. På et tidspunkt vil han måtte gjøre en spesiell redning og vi vet alle at han kommer til å gjøre det.