- Vi må holde sammen

Liverpool-manageren ber spillerne om å jobbe hardere sammen som en enhet etter å ta tapt seks av de syv siste ligakampene. Sjefen sier frustrasjonen må utnyttes riktig.

Nederlaget mot Newcastle bidro til at de røde sank til åttende plass, og de nærmeste rivalene, Everton, nå ligger ett poeng foran de røde på tabellen. Liverpool har ikke havnet utenfor topp ti siden de rykket opp til toppdivisjonen med Bill Shankly i 1962. 

- Vi må bare holde sammen og samarbeide, forklarte Dalglish ifølge Reuters.

- Spillerne kommer til å styrke samholdet fordi de ønsker å lykkes, og den beste måten å gjøre det på er å holde sammen og tro på hva de skal gjøre på banen.

- Det mangler ikke på innsats eller vilje til å gjøre det riktige. Vi må bare utnytte frustrasjonen til det positive og jobbe hardt med det, for dersom vi begynner å være fornøyd med å tape fotballkamper, så har vi et stort problem.

Ligacupmesterne har kun tatt åtte poeng på de tolv siste kampene, og er dermed ute av kampen om Mesterliga-plass. Formkurven er nesten svakest i hele divisjonen – kun Wolverhampton har tatt færre poeng.

Kilde: Reuters