- Vi må ikke gi dem et bortemål i returkampen

Jamie Carragher slår fast at Liverpool ikke må gi Hearts et bortemål i returkampen på Anfield, om de røde ønsker å avansere til gruppespillet i Europa League.

- Vi har gode muligheter til å gå videre, men så lenge det bare står 1-0 kan alt skje. Dersom Hearts får et bortemål på Anfield kan det bli ganske ubehagelig for oss. Men vi må ha tro på at vi kan fullføre jobben. Vi er bare halvveis, men vi er i en god posisjon, sier Carra til Liverpool Echo.

- Det var en vanskelig kamp. Hearts har en stor historie, og det var stor stemning på stadion. Det var en typisk europacupkveld. Det var tøft til tider. Banen er trang, og det var som å spille borte mot Fulham. Det var ikke mye rom å spille i, og de presset oss hardt for å vinne ballen tilbake. Vi kom oss gjennom den nervøse perioden i starten, og til slutt fikk vi et godt resultat.

- Jeg synes Raheem Sterling gjorde det veldig bra. Han har gjort det bra under hele pre-season, og måten vi spiller på nå med vinger passer ham meget godt. Jeg visste ikke at Hearts-kampen var hans første fra start. Det så ikke sånn ut. Han har vært involvert under pre-season, og dette viser bare hvor bra han har gjort det. Han gir oss bredde og gjennombruddskraft. Han frykter ikke noe. Manageren liker breddeholdere, og jeg tror han har en stor fremtid i klubben.